A Medical Lifeguard Service Kft.

Cégünk  2011-ben kezdte meg működését az egészségügyi szolgáltatók körében, kezdetben foglalkozás-egészségügyi tevékenységgel álltunk rendelkezésre, majd a rendezvények egészségügyi biztosítását indítottuk el. 2013-tól otthoni szakápolási feladatokat is vállaltunk, 2020 februárjában pedig új szolgáltatásként sebkezelést, újraélesztést oktató tanfolyamainkat vehetik igénybe.

Céljaink

A mai rohanó világban egyre kevesebb idő áll rendelkezésre, hogy a rosszul szervezett, hosszú várakozási idővel működő rendeléseken üljön, aki gyógyulni szeretne. A sebkezelés terén a nedves sebkezeléshez szükséges tudás sincs mindenki birtokában. Az egyes munkakörök betöltéséhez szükséges egészségügyi engedélyek (egészségügyi kiskönyv) beszerzése is időigényes és szervezést igényel.
Ha a rendezvényeken biztonságban akarja tudni a meghívottakat egy szervező, jól kell választania, mert az egészség az, ami a legnagyobb érték. Keveseknek adatik meg az, hogy szerettét otthon ápolhassa. Mi ebben is segítséget tudunk nyújtani.
Hisszük, hogy minden beteg ember életminősége javítható.
Szolgáltatásaink egyénre szabottak és magas színvonalúak, erre a magas szakirányú végzettségű munkatársak tevékenysége a garancia!

Munkatársak

Kovács Levente szakápoló, ügyvezető igazgató
Dr. Kecskeméti Ilona belgyógyász főorvos, foglalkozás egészségügyi szakorvos
Dr. Szűcs Erzsébet aneszteziológiai és intenzív terápiás főorvos, prevenciós szakember, orvos-közgazdász