A Medical Lifeguard Service Kft.

Cégünk  2011-ben kezdte meg működését az egészségügyi szolgáltatók körében, kezdetben foglalkozás-egészségügyi tevékenységgel álltunk rendelkezésre, majd a rendezvények egészségügyi biztosítását indítottuk el. 2013-tól otthoni szakápolási feladatokat is vállaltunk, 2020 februárjában pedig új szolgáltatásként sebkezelést, újraélesztést oktató tanfolyamainkat vehetik igénybe.

Céljaink

A mai rohanó világban egyre kevesebb idő áll rendelkezésre, hogy a rosszul szervezett, hosszú várakozási idővel működő rendeléseken üljön, aki gyógyulni szeretne. A sebkezelés terén a nedves sebkezeléshez szükséges tudás sincs mindenki birtokában. Az egyes munkakörök betöltéséhez szükséges egészségügyi engedélyek (egészségügyi kiskönyv) beszerzése is időigényes és szervezést igényel.
Ha a rendezvényeken biztonságban akarja tudni a meghívottakat egy szervező, jól kell választania, mert az egészség az, ami a legnagyobb érték. Keveseknek adatik meg az, hogy szerettét otthon ápolhassa. Mi ebben is segítséget tudunk nyújtani.
Hisszük, hogy minden beteg ember életminősége javítható.
Szolgáltatásaink egyénre szabottak és magas színvonalúak, erre a magas szakirányú végzettségű munkatársak tevékenysége a garancia!

Munkatársak

Kovács Levente szakápoló, ügyvezető igazgató
Kovács Lilla diplomás ápoló, sebkezelési konzulens
Dr. Kecskeméti Ilona belgyógyász főorvos, foglalkozás egészségügyi szakorvos
Dr. Szűcs Erzsébet aneszteziológiai és intenzív terápiás főorvos, prevenciós szakember, orvos-közgazdász