SARS-COV-2 SZŰRÉS kényelmesen, otthonában vagy munkahelyén!

Cégünk a jelenlegi szolgáltatások mellett antigén gyorsteszt és IgG/IgM szerológiai gyorsteszt szűrési lehetőséget biztosít költségtérítéses formában.
A teszt elvégzése nagy segítséget jelenthet a lakosság és munkáltatók részére, hiszen az antigén gyorsteszttel kiszűrhető a korai fertőzés, megakadályozható egy adott családi vagy munkavállalói közösségben a betegség terjedésének megakadályozása, a szerológiai teszttel pedig az esetleges korábbi tünetmentes betegség is kimutatható.

Antigén gyorsteszt

Az általunk és az állami (eü. dolgozók, pedagógusok stb.) szűrésben is használt amerikai Abbott gyógyszercég által kifejlesztett Covid-19 Ag antigén gyorsteszt a fertőzést okozó vírus antigénjét mutatja ki, így már a lappangási fázisban levő fertőzöttség is kiszűrhető. Az antigén teszt előnye, hogy nem kell hozzá komolyabb háttérlabor és 15 percen belül eredményt kapunk.
Kizárólag kvalitatív tesztelésre alkalmas, mennyiségeket nem mutat, az eredmény így csak pozitív vagy negatív minősítésű lehet. Pozitív esetben a vizsgált egyénnél PCR teszt megerősítésre nem szükséges, de ebben az esetben a karantén szabályok lépnek életbe.

Termék információk COVID-19 Antigén (Ag) gyorstesztről

Standard Q Covid-19 Ag Test

OGYÉI hatósági bizonyítvány: 54783-3/2020

További információ:
Standard Q Covid19 Ag Test

Tudnivalók a mintavétellel kapcsolatban

Orrnyálkahártyából történik a mintavétel, melyet megelőző 2 órában nem tanácsos étel-, italfogyasztás, rágógumizás, dohányzás, fogmosás. Az eredmény a mintavételt követő 15 percen belül elkészül. 
A vizsgálat eredményéről leletet adunk.
A mintavétel speciális mintavételi eszközt és szaktudást igényel, kellően képzett és gyakorlott személy végzi védőfelszerelésben. 
COVID-19 IgG/IgM Szerológiai gyorsteszt. Ez a teszt lehetővé teszi a SARS-CoV-2 vírus ellen termelődő IgG és IgM antitestek észlelését emberek teljes vér-, szérum-, illetve plazmamintáiból.
Ez azt jelenti, hogy nem magát a vírust mutatja ki a szervezetben, hanem a vírus szervezetbe jutását követően az immunrendszer válaszreakciója során termelődő két ellenanyagot (IgM és IgG). A fertőzés után 5-9 nappal a korai ellenanyag, az IgM, a fertőzés után 10-12 nappal a késői ellenanyag, az IgG van jelen a vérben és mutatható ki a tesztekkel. A vírus ellen termelődött specifikus IgM ellenanyag mennyisége hetek alatt fokozatosan csökken, majd eltűnik a vérből, az IgG pedig ott marad és mai tudásunk szerint ez biztosíthatja a fertőzéssel szembeni időszakos védettséget.

Termék információk a Clungene® COVID-19 IgG/IgM Gyorstesztről

Tudnivalók a mintavétellel kapcsolatban

A vizsgálat kapilláris vérvétellel (ujjbegyből történő 1-2 csepp vér vételével) történik. A vizsgálat előtt ételt, folyadékot lehet fogyasztani.
A gyorsteszt 15 perc múlva készül el. A teszt eredményéről papír formátumú leletet adunk.
A mintavétel speciális mintavételi eszközt és szaktudást igényel, kellően képzett és gyakorlott személy végzi védőfelszerelésben. 

Árak:

Kiszállási díj helyszínenként: 5.000 Ft
Abbott Antigén gyorsteszt:
15.000 Ft/Fő
2 vagy több fő esetén:12.800 Ft

COVID-19 IgG/IgM Gyorsteszt:
10.000 Ft/Fő
2 vagy több fő esetén: 8.000 Ft

A kétféle teszt együttes elvégzése esetén:
20.000 Ft/Fő
2 vagy több fő esetén: 17.800 Ft

További információ és bejelentkezés a 06 70 318 39 36 telefonszámon!