ANTI SARS-CoV2 IgG SZEROLÓGIAI VIZSGÁLATOK

Rendelkezünk mind a fertőzést követő, mind az oltás hatására kialakuló védettség igazolására alkalmas vizsgálati módszerekkel is. A teszt célja a korábbi SARS-CoV-2 fertőzésre vagy az oltottságra utaló immunreakció vizsgálata. A vizsgálat alkalmas az ellenanyagszint követésére is mind a betegségen átesettek, mind az oltottak esetében. Érdemes ellenőrizni a betegség lezajlása után 21 nappal, majd havonta, egyéb esetekben az oltás után 1 hét és 1 hónap közti időszakban a kezdeti ellenanyagszint mérésére, majd negyedévente és ezt követően évente, az utánkövetés céljából.

Kinek javasolt az ELISA teszt?

Védettségi Igazolvány igényléséhez, ha korábban voltak tünetei, de nem történt PCR-vizsgálat, de tudni szeretné, hogy korábbi tüneteit a koronavírus okozta-e.
Fertőzésen való átesettség igazolásához, ha pl. utazni szeretne(koronavírus-útlevélhez).
„A 60/2021. (II.12.) Kormányrendelet alapján a pozitív vizsgálati eredmény azt mutatja, hogy az igénylő szervezetében a koronavírus elleni ellenanyag jelen van, így jogosult a Védettségi igazolványra.”
Vakcináció vagy Covid-19 fertőzés lezajlása után termel-e elég ellenanyagot a szervezete.

Genscript cPass Neutralizáló ELISA

A módszer előnye a többi, pusztán ellenanyag kimutatáson alapuló vizsgálattal szemben, hogy nem csak az ellenanyagok jelenlétét, de azok tényleges védő hatását is képes igazolni. Össz-ellenanyagszint meghatározást végez semi-quantitative módon, a kapott értéket %-ban fejezi ki, 30% feletti értékek esetén pozitívnak minősíthető az eredmény. A Magyarországon forgalomban lévő védőoltások és a fertőzés hatására kialakult védettséget is képes kimutatni. Védettségi igazolás kiadásához használható.

Ára:
Vizsgálati ár: 18.000 Ft
Leletátfordulási idő: 72 óra
Vizsgálati ár: 30.000 Ft
Sürgősségi felár esetén a leletátfordulási idő: 24 óra

Euroimmun NCP IgG ELISA (semi-quantiative):

A SARS-CoV2 nukleokapszid fehérje ellen termelt IgG izotípusú ellenanyagok kimutatását végzi semi-quantitative módon, tehát titerszint meghatározást nem tesz lehetővé. A védettségi igazolás kiadásához is használható. Sinopharm vakcina esetében az NCP kifejeződik, így a védettség mérésére alkalmas, illetve a fertőzés kiállása után kialakult IgG ellenanyagok is kimutathatóak a teszttel.

Ára:
Vizsgálati ár: 17.500 Ft
Leletátfordulási idő: 72 óra
Sürgősségi vizsgálati ár: 25.000 Ft
Sürgősségi felár esetén a leletátfordulási idő: 24 óra

Árakról:

5 főtől sávos mennyiségi kedvezmény kérhető, egyedi elbírálás!

Kiszállási díj városonként változó! Szigetszentmiklós, Halásztelek,Szigethalom, Bp., 21.kerület területein nincs kiszállási díj!